Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@00:27:09 GMT

ارائه کارت واکسن برای چه سفرهایی لازم است؟

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۷۹۸۶

ارائه کارت واکسن برای چه سفرهایی لازم است؟

اخیرا زمزمه هایی در خصوص الزامی شدن کارت دیجیتال واکسن که به هر دو صورت فارسی و انگلیسی و از سایت salamat.gov.ir قابل دریافت است شنیده می شود.

به گزارش مشرق، اخیرا زمزمه هایی در خصوص الزامی شدن کارت دیجیتال واکسن که به هر دو صورت فارسی و انگلیسی و از سایت https://salamat.gov.ir  قابل دریافت است شنیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این باره وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آقای بهرام عین اللهی، پس از این خبر که واکسیناسیون تا بهمن به اتمام می رسد اعلام نمود که در آینده کلیه خدمات مانند بانک ها، هتل ها، دریافت بلیط هواپیما، اتوبوس و قطار تنها با ارائه کارت واکسیناسیون امکان پذیر خواهد بود. هرچند که خبر جدیدی درمورد الزامی شدن این کارت هنوز منتشر نشده است اما دانشگاه ها دانشجویان خود را ملزم به ارائه ی کارت واکسن دیجیتال برای شروع مجدد کلاس های دانشجویان دانسته اند. این شرط اما به صورت جدی برای کارمندان ادارات دولتی اجرایی شد و کارمندانی که کارت واکسن ندارند اجازه ورود به محل کار را نداشته و باید فورا برای تزریق واکسن اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید

سازمان غذا و دارو میزان واکسن مورد نیاز را اعلام کند

رضا نفیسی، رییس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل و نقل، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی، در مصاحبه ای که با خبرگزاری ها داشت در خصوص کارت واکسن گفت: "در یک سامانه یکپارچه اطلاعات افرادی که هر دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند، وارد شود و کلیه محدودیت های کرونایی از جمله سفر کاهش یابد ... اعمال محدودیت های هوشمند به گونه ‌ای است که اگر فرد واکسینه شده برای سفر با انواع وسایل حمل و نقل عمومی و یا خودروی شخصی، اقدام کند مشکلی برای آن‌ها وجود نداشته باشد." با وجود آنکه هنوز خبری در مورد الزامی شدن کارت واکسن منتشر نشده است اما احتمال آن زیاد است.

کارت واکسن سفر داخلی و خارجی

مسافرانی که قصد سفر داخلی با تور یا بدون آن را دارند در حال حاضر ملزم به ارائه ی کارت واکسن دیجیتال نیستند. به طوری که مسافران تور کیش که طی آخرین آمار ۲۳ درصد افزایش یافته اند، بدون داشتن این کارت سفرشان را آغاز کرده اند. البته محدودیت های اولیه هنوز پا برجاست. به این صورت که فقط ۵۰ درصد ظرفیت کوپه های قطار قابل رزرو می باشد (به غیر از مواقعی که مسافران از یک خانوده اند) و برای پرواز هم افرادی که دو هفته از مثبت شدن تستشان نگذشته اجازه ی سفر ندارند تا وقتی که تست آن ها منفی شود. بنابراین در حال حاضر اجباری بر داشتن کارت واکسن وجود ندارد.

البته در جلسه ستاد مدیریت کرونا در مورد سفرهای بین شهری انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران بیان کرد: " تاکنون پلیس برای مسافرت های بین شهری مجوزهای صادره از فرمانداری ها را بررسی می کرد و اکنون باید کارت واکسیناسیون افراد را بررسی کند و اجازه تردد دهد." اگرچه احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، بیان نمود که هنوز مصوبه جدیدی در این خصوص عملی نشده است که خبر از الزامی نشدن مجوز سفر بر مبنای کارت واکسیناسیون می دهد.

در سفرهای خارجی اما اوضاع کمی متفاوت است. اکثر کشورها برای ورود مسافر شرایط خاصی تعیین کرده اند که از اصلی ترین آن ها داشتن کارت واکسن دیجیتال انگلیسی است. حتی برخی از کشورها فقط یک سری از واکسن ها را مورد تایید می دانند. به عنوان مثال واکسن های مجاز برای ورود به کشور فرانسه عبارت اند از فایزر، مدرنا، آسترازنکا و جانسون. بهتر است پیش از سفر قوانین ورود کشور مورد نظر را بررسی نمایید. اما اگر کارت واکسن برای سفرتان الزامی بود می توانید با طی کردن مراحل آن را دریافت کنید.

نحوه ی دریافت کارت واکسن دیجیتال دو زبانه

افرادی که قصد سفر خارجی دارند باید دو هفته قبل از پرواز کارت واکسن دیجیتال خود را دریافت نمایند که از مسیر زیر انجام می شود:

ورود به سامانه سلامت و کلیک بر روی گزینه ثبت نام کارت واکسن دیجیتال انگلیسی

ثبت شماره ملی، تاریخ تولد، شماره موبایل، نام و نام خانوادگی (به انگلیسی)، شماره گذرنامه (passport No) و کد امنیتی شش رقمی.

وارد نمودن کد تاییدی که به شماره شخص ارسال می شود.

سپس لینک کارت واکسن بین المللی دیجیتال حاوی کد QR، به شماره فرد ارسال می شود که قابلیت دانلود نیز دارد.  

البته همانطور که گفته شد تهیه ی این کارت نه تنها در کاهش محدودیت های سفر موثر است بلکه برای ادامه ی کار کارمندان دولتی و بازگشت دانشجویان به کلاس های حضوری هم الزامی است.

منبع: خبرآنلاین

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان کارت واکسن دیجیتال سفر اجباری واکسیناسیون سلامت کارت واکسن دیجیتال الزامی شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • ساخت نخستین آسمان نمای دیجیتال در بروجن
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان