Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  چند روزی است سامانه دریافت کارت واکسن دیجیتالی به زبان فارسی و انگلیسی برای همه ایرانیان فعال شده است، برخی پس از مراجعه به سامانه و ورود اطلاعات با مشکل عدم ثبت اطلاعات واکسن تزریقی در یک یا 2 دوز یا مغایرت برند واکسن تزریق شده مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی شریفی سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره مشکلات عدم ثبت اطلاعات واکسیناسیون یا مغایرت برند واکسن در کارت واکسن دیجتال فارسی و انگلیسی اظهار کرد: تاکنون بیش از 57 میلیون دوز واکسن تزریق شده است و در نظر بگیرید یک درصد موارد یعنی حدود 570 هزار مورد به دلایلی مانند شلوغی مرکز واکسیناسیون، قطعی برق و شبکه اینترنت امکان بروز خطا و مغایرت در اطلاعات واکسیناسیون وجود داشته باشد.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ادامه داد: در مواردی ممکن است افراد با مراجعه به سامانه واکسیناسیون کشور به نشانی salamat.gov.ir پس از ورود به بخش دریافت کارت واکسن دیجیتال فارسی یا انگلیسی با پیغام «اطلاعات واکسن شما ثبت نشده است»، مواجه شوند، همچنین این احتمال وجود دارد که برند واکسن تزریقی در یک یا هر دو دوز با واکسن تزریقی و ثبت شده در کارت واکسن مغایرت داشته باشد.

شریفی بیان کرد: در موارد فوق افراد باید در همان سامانه salamat.gov.ir به بخش «ورود به گزارش ثبت مغایرت در کارت واکسن دیجیتال» که به رنگ قرمز مشخص شده است، مراجعه و کد ملی، تاریخ تولد و شماره تلفن را وارد کنند تا وارد بخش گزارش خطا در کارت واکسن شوند.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت اظهار کرد: افراد پس از ورود به بخش خطا در کارت دیجیتال واکسن خطا در نوبت اول یا دوم واکسن را انتخاب و تاریخ و محل دقیق تزریق آن نوبت واکسن را مشخص کنند، سپس کارت کاغذی واکسیناسیون را که عکس آن را گرفته اند، در بخش مربوط بارگذاری کنند.

شریفی تصریح کرد: نتیجه بررسی و پیگیری گزارش خطا و مغایرت در کارت واکسن دیجیتال 2 هفته پس از ثبت اطلاعات در سامانه به فرد پیامک می شود زیرا باید اطلاعات واکسیناسیون ثبت شده با داده های ثبت شده در سازمان غذا و دارو و معاونت بهداشت تطابق داده شود.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بیان کرد: در صورتی که فردی در کارت واکسن دیجیتال انگلیسی خود با مغایرت یا عدم ثبت اطلاعات مواجه شد و در یک هفته آینده قصد سفر به سایر کشورها را داشت، کافی است در هنگام ثبت گزارش مغایرت اطلاعات واکسیناسیون تصویر بلیت سفر خود را بارگذاری کند تا زودتر از موعد به موضوع رسیدگی و اصلاحیه های لازم پس از تطابق اطلاعات انجام شود.

شریفی گفت: افرادی که قصد سفر به سایر کشورهای خارجی را دارند، توجه داشته باشند که دریافت کارت واکسن دیجیتال انگلیسی را به روزهای آخر پیش از سفر خود موکول نکنند، چرا که در مواردی مشاهده شده است که فرد یک روز پیش از سفر خود اقدام به دریافت کارت واکسن دیجیتال انگلیسی کرده و با مشکل مغایرت یا عدم ثبت اطلاعات واکسیناسیون خود مواجه شده است و این مسئله می تواند فرد را با چالش برای مراجعه حضوری و پیگیری حل مشکل روبه رو کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارت واکسن کارت واکسن دیجیتال واکسن کرونا واکسیناسیون کرونا دریافت کارت واکسن دیجیتال اطلاعات واکسیناسیون عدم ثبت اطلاعات کارت واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی

به گزارش خبرنگار مهر، چیپ یا همان تراشه ها، یک قطعه الکترونیکی حیاتی و کوچک اند که وظیفه پردازش اطلاعات را عهده دار است. تراشه ها در صنایع مختلف خودروسازی، پزشکی، انرژی و همچنین تولیدات مبتنی بر فناوری اطلاعات همانند کارت‌های هوشمند ملی، کارت‌های بانکی و یا در تولید قطعات خودرو و هواپیما، دستگاه‌های اینترنت اشیا و بسیاری از تجهیزات مخابراتی کاربرد دارند.

در یک دهه اخیر بسیاری از کشورها برای بومی سازی و تولید «ریزتراشه‌های خاص» ورود کرده اند و اصطلاحاً وارد یک «جنگ فناوری» در حوزه ساخت تراشه‌های پیشرفته شده اند.

کد خبر 6089735 ندا نظری

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است